2013-06-27 19:18:03• hírek • Blikk.hu

Toncsi megbocsátotta a verést szerelmének

Bálint Antónia visszatért Tereh Istvánhoz! Ez azért meglepő, mert az egykori szépségkirálynő és az Első Emelet zenésze csúnyán szakított bő fél évvel ezelőtt.

Alig egy hónapja voltak együtt, amikor egy balatoni kiruccanás alkalmával Tereh többször is arcon ütötte Toncsit, aki védekezésképp megrúgta őt. Mindezt ráadásul utóbbi kislánya, Lilien szeme láttára - mindezt még Bálint Antónia volt férje, Földesi-Szabó László is felhasználta egy gyámhivatali beadványban.

Ezek után viszonylag kevesen gondoltak volna arra, hogy a pár újra megpróbálja együtt. A hét elején Toncsi még egy rejtélyes férfiról mesélt, aki rabul ejtette a szívét, ám akkor nem szerette volna felfedni kilétét. Ugyan sejtelmesen utalt rá, hogy udvarlója ismert, ezért is tartja titokban kibontakozó szerelmét.

- Mindig van a láthatáron pasi, de soha nem kerül közelebb - nevetett még kedden a volt szépségkirálynő, majd rövid unszolás után bevallotta, már nem egyedül hajtja álomra a fejét. - Kialakuló félben van egy kapcsolat, egyelőre annyit mondhatok, hogy jól érezzük magunkat egymás társaságában. Azt, hogy komoly-e, majd akkor lehet tudni, amikor vége van - mosolygott Toncsi, aki hozzátette: még nem szeretné felfedni kedvese kilétét.

A teljes terjedelmű cikk itt olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: